dilluns, 29 de setembre de 2014

Extraescolars curs 2014-15


Benvolgudes famílies,

si recordeu, a l'Assemblea Extraordinària de socis us vam explicar que estavem parlant i treballant en les extraescolars per tal la Junta que esperem entri nova, o la direcció de l'escola, no triguin gaire a poder donar aquest servei a les famílies.
Segons consta en acta i es va decidir el 20 de maig d'aquest any, la proposta d'extraescolar en la qual vam decidir treballar pel curs 2014-15, era piscina, anglès, ball (ampliar des de P3), patinatge, teatre i bàsquet. Sobre iniciació esportiva, degut a tot un seguit de problemes tant a nivell organitzatiu com de monitoratge, vam decidir prescindir de l'empresa CET10 i oferir iniciació esportiva pel cicle d'educació infantil amb una altra empresa (i fer el bàsquet pels alumnes de primària).

Sobre la piscina, ens han ofert per aquest curs 30 places de P3 a P5 els dilluns, i 30 places de 1r a 3r els dimecres, tots dos grups en horari de 17 a 17:45 h.
Les famílies que teniu plaça confirmada del curs passat, confirmeu que us van bé aquests dies. Les places restant fins a cobrir el total de 60 es rebran novament en forma de preinscripció i posterior sorteig per tal com a molt tard es pugui començar la piscina el dia 6 d'octubre.

Sobre anglès, es faria com el curs passat, els dimarts de 16:30 a 17:30 h. Es faria des de P3 a 3r. I podria començar el 7 d'octubre si la setmana del 29 de setembre al 3 d'octubre es fan les inscripcions. El mínim per obrir un grup són 8 alumnes i la ràtio aconsellada per monitor és de 10 alumnes. En el cas que el 3 d'octubre no s'omplís algun grup, es podria donar de marge a les inscripcions fins el 10 i començar l'activitat el dia 15 d'octubre, cobrant en aquest cas l'empresa només mig mes.

Sobre patinatge, seria sobre quatre rodes i entra com a novetat aquest curs i obeint a una petició de fa temps de moltes famílies. Es faria els dijous de  16:30 a 17:30 h. Es faria de P5 a 3r. Podria començar el 9 d'octubre si la setmana del 29 de setembre al 3 d'octubre es fan les inscripcions. El mínim per obrir un grup són 8 alumnes i la ràtio aconsellada per monitor és de 10 alumnes. En el cas que el 3 d'octubre no s'omplís algun grup, es podria donar de marge a les inscripcions fins el 10 i començar l'activitat el dia 15 d'octubre, cobrant en aquest cas l'empresa només mig mes.

Sobre teatre, continuaria sent els dijous de 16:30 a 17:30. Es faria de P5 a 3r . Podria començar el 9 d'octubre si la setmana del 29 de setembre al 3 d'octubre es fan les inscripcions. El mínim per obrir un grup són 8 alumnes i la ràtio aconsellada per monitor és de 10 alumnes.

Pels dijous  vam decidir cobrir les necessitats de P3 i P4 obrint un casal de tarda com fa cursos anterior feiem. El mínim per obrir un grup són 8 alumnes i la ràtio aconsellada per monitor és de 10 alumnes.

Sobre ball modern, la persona que ho feia el curs passat ens ha comunicat que aquest curs no té hores disponibles i no el podria fer. Hem parlat amb una altra empresa i podem oferir “Ballem” per educació infantil i “Ball modern” per educació primària. Seria els dimecres de 16:30 a 17:30 h. Podria començar el 8 d'octubre si la setmana del 29 de setembre al 3 d'octubre es fan les inscripcions. El mínim per obrir un grup són 8 alumnes i la ràtio aconsellada per monitor és de 10 alumnes. En el cas que el 3 d'octubre no s'omplís algun grup, es podria donar de marge a les inscripcions fins el 10 i començar l'activitat el dia 15 d'octubre, cobrant en aquest cas l'empresa només mig mes.

Sobre bàsquet, es podria fer a l'escola si hi ha un mínim de deu alumnes per fer l'activitat i el dia podria ser els dimarts. Seria per alumnes de P5 a 3r. Podria començar el 15 d'octubre.

Pels alumnes de P3 a P4,iniciació esportiva, es faria els dimarts i tenim una empresa que ho podria fer.  I podria començar el 7 d'octubre si la setmana del 29 de setembre al 3 d'octubre es fan les inscripcions.

Recordeu que és imprescindible ser socis de l'AMPA per fer extraescolars, en tant l'assegurança de responsabilitat civil cobreix a les famílies sòcies en cas d'accident, però en cap cas a les no sòcies.

Aquesta informació li farem arribar a la candidata a presidenta de la Junta i a la direcció de l'escola, i li falicitarem tots els contactes amb les empreses i persones, i els formularis, i ajudant si així ho necessiten durant els dies d'inscripció fins que els extraescolars es possin en funcionament.
De la mateixa manera, aquestes activitats es van acordar en Junta, però entenem i respectem que les persones que se'n facin càrrec finalment puguin decidir si tirar endavant aquests projectes o canviar/afegir-ne de nous.

Per la nostra part, complim amb el què es va acordar en Junta el 20 de maig de 2014 sobre les activitats que ofeririem aquest curs, el compromís que vam adquirir el 2 de setembre de 2014 de continuar treballant com a Junta fins el 30 de setembre, i el compromís que vam adquirir el passat 18 de setembre de 2014 de fer tota la feina que estigués en les nostres mans per facilitar l'entrada d'una nova junta, i fer el mínim de trasbals a les famílies a l'hora d'accedir al servei d'extraescolars.PROPOSTA D'EXTRAESCOLARS CURS 2014-15
DILLUNS
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS16:30 a 17:30
–---------
Iniciació esportiva
(P3 a P5)
Ballem
(P3 a P4)
Casal de tarda
(P3 a P4)
–----------
Bàsquet
(1r a 3r)
Ball Modern
(P5 a 3r)
Variat Arts Escèniques
(P5 a 3r)
–----------
Anglès
(P3 a 3r)
–------------
–----------
17 a 17:45
Piscina (P3 a P5)

Piscina (1r a 3r)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada