dilluns, 25 de gener del 2010

Conclusions reunió ampa 20 gener 2010

Bon dia a tothom!

Dimecres passat, a part dels membres de la Junta, vam tenir amb nosaltres mares i pares a la reunió, cosa que ens alegra, perquè entre tots vam aportar molt més encara a la feina que estem fent. Gràcies per venir!

El resum de la reunió és (entre paréntesi aclarem les coses que havíem de parlar amb Ma Jesus):

- Sobre les eleccions per president, vam dir també de demanar més vocals. Aquesta setmana passarem nota per agenda als socis per dir que busquem candidats, i farem una assemblea de socis el 5 de febrer per votar al president/a i més vocals. En el cas que no surti cap voluntari, haurem de seguir com fins ara, que en un principi, amb vicepresidenta, secretària i tresorera, segons la FAPAC és possible. Per cert, les votacions es poden fer a ma alçada o vot secret. Li preguntarem a la Ma Jesus si l'assemblea la podem fer al cole. (Ens ha confirmat que sí)

- les jornades de portes obertes estarem presents com a AMPA, tal i com la direcció del centre ens ha demanat. Com que venen representants de les administracions, les families dels nens ja matriculats poden assitir si volen saber què ens expliquen de les obres.

- sobre les obres de l'escola, la setmana del 25 al 29 compleix el termini de quinze dies que va posar l'alcaldessa. Com coincideix amb la reunió informativa, a veure si vé algú de l'ajuntament a donar explicacions, si no ens posarem en contacte amb la regidora de l'ajuntament i a partir d'aquí ens reunirem per parlar del què podem fer.

- sobre el calendari de reunions, quedarem cada quinze dies al casal, de 18:30 a 19:30 h.És a dir, si no passa res abans, quedem el dimecres 3 de febrer,

- sobre l'assegurança de responsabilitat civil, la podem posposar perquè es necessita si l'ampa fa extraescolars o alguna activitat. Com que aquest any no tenim extraescolars, en un principi no la farem.

- degut als comentaris que ja haviem sentit entre els pares i donat que se'ns va comunicar a la reunió, vam parlar també de l'organització de la vigilància a l'hora del pati, donat que alguns mares/pares consideren que de vegades no han rebut la informació que esperaven de l'escola respecte a petits accidents (d'altra banda normals, això ja ho entenem) de les seves filles i fills. Sobretot perquè això crea recel a l'hora d'apuntar-los a les sortides o a les colònies. (En aquest sentit vam parlar amb la Ma Jesus i ens va explicar que normalment baixen tots 4 al pati, i dos d'ells es queden vigilant, i també hi ha per allà tres persones del Serra de Marina. I que en el cas de les colònies, estaran totalment controlats perquè la major part del temps estaran dins la casa i allà disposen a més de monitors que estaran per ells.)

- va sortir la proposta de promocionar l'escola a algunes guarderies (li proposem a la Ma Jesus i li sembla bona idea)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada