dijous, 28 de gener del 2010

Portes obertes (3)

Bon dia a tothom!

Ahir dimecres vam assistir a la reunió informativa de portes obertes de l'escola per poder sentir el que Ajuntament i Generalitat ens havien d'explicar.
Ens hauria agradat a l'AMPA tenir una estoneta per parlar una mica de nosaltres als possibles futurs pares i mares de l'escola Riera Alta.

El Primer i més important: la gran feina que estan desenvolupant la Ma Jesus, el Víctor, la Raquel i la Marta, tant a nivell educatiu com administratiu i de direcció, tot i les mancances que tenim (compartim molts espais amb el Serra de Marina i no tenen tot el material necessari), perquè ho compensen amb un gran treball, una gran dedicació i una gran il.lusió que els hi agraïm profundament, sobretot perquè veiem com les nenes i els nens aprenen moltíssim, jugant com ells van explicar, però sense que això vulgui dir res negatiu, tot el contrari (la meva filla sap més anglès que jo!). I també són feliços. Des d'aquest punt de vista, continuem creient en el projecte educatiu del centre i tenen tot el nostre suport.

Dir que com a AMPA, som nous en tot aquest món i dia a dia anem aprenent com funciona tot. De les activitats extraescolars, aquest any no podem fer perquè no disposem d'espai, el que sí vam parlar amb l'AMPA del Serra de Marina és que les famílies que volguessin, si pagaven la seva quota, podien apuntar-se a les seves extraescolars. L'acollida matinal i el menjador és el mateix, al no tenir espais propis, aquest servei es fa al Serra de Marina, i no nosaltres. Així que tenim moltes ganes de tenir la nostra escola per posar en marxa tots aquests temes.

Estem molt contents perquè més de la meitat de l'escola està associada a l'AMPA, i ens mostra el recolçament de les famílies en una cosa tan nova que està començant. Perquè les famílies de l'escola, en general, col.laboren i participen si se'ls demana i això fa la feina més fàcil i més agraïda, al cap i a la fi és pel bé de les nenes i els nens.

Col.laborem en totes les festes i en tot el què ens demana el cole, perquè creiem que la comunicació entre tots dos és bàsica.

I seguim molt de prop qualsevol tema que afecti a l'escola, sobretot el tema de les obres, que seguim dia a dia, entrevistant-nos amb la regidora Bellete, amb l'alcaldessa i amb qui sigui necessari perquè l'edifici que ens van prometre estigui enllestit ja.

Des d'aquí agrair als pares i mares "antics" que van venir a la reunió que ho fessin i animar als que encara no ho són a formar part de l'escola Riera Alta.

Un salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada