dimarts, 12 de gener del 2010

Resultat reunió alcaldesa

Bona nit!

La reunió ha estat amb l'alcaldessa i també era present la regidora d'ensenyament. Han vingut a la reunió dos pares i una mare, la directora Ma Jesus, i per part de la junta de l'ampa en fernando i jo.
La informació de la regidora continua sent la mateixa que a la reunió del desembre, només ha deixat caure que si s'aprova el famós icf al març, potser l'escola no estarà enllestida al setembre. Continuen sense saber res, perquè diuen que això ja es cosa de la Generalitat, que si de l'ajuntament depengués, l'escola ja estaria enllestida. Se'ls ha demanat de anar plegats escola i ajuntament a reclamar a la generalitat i no han dit que sí. Però al final l'alcaldesa s'ha compromés a tenir en 15 dies informació de la generalitat sobre quina és la situació exacta del projecte, i si hi ha algun problema que està fent que no es construeixi(icf, terrenys,...) que ho concretin i ho diguin (aquesta feina li ha encarregat a la regidora) per poder arribar a les portes obertes amb el màxim d'informació. També ha dit que si el resultat no ens és favorable, que llavors parlariem de "socialitzar" el tema, és a dir, escola i ajuntament actuar de manera conjunta per fer pressió a la generalitat.

Ens falta saber què diu el departament d'ensenyament de la Generalitat. En aquest sentit, la Ma Jesús tenia aquesta tarda una reunió amb el departament, i ha portat una carta on es demanava una altra reunió on també poguem assistir mares i pares.

Els hem dit que, independentment de qui sigui la culpa, a hores d'ara és difícil creure que l'escola estarà al setembre, perquè això mateix ens ho van dir fa un any i avui les nostres filles i fills mira on estan, i que han d'entendre que com a pares estem molt satisfets de la feina que es fa des de l'escola, però que si ens demanen de tornar a confiar en l'administració, doncs ja és més complicat.

A veure si arribem a les portes obertes (no han concretat el dia, només sabem que serà a finals de gener) amb més informació. També els hem dit que vinguin a parlar ells a les portes obertes, perquè l'escola o nosaltres podem parlar del projecte, però si la gent vol saber perquè no està l'escola, això que ho responguin ells, que són els responsables.

Un salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada