dijous, 28 de gener del 2010

Portes obertes (4)

Bon dia,

sobre el que l'Ajuntament i la Generalitat van dir a la reunió informativa d'ahir dimecres:

Per part de l'Ajuntament, recordar que ahir complien els 15 dies que en la reunió de l'alcaldessa ens van demanar per donar-nos informació concreta sobre com estaven les obres, però que no ens van aportar res de nou, sinó que ens van demanar uns 15 dies més per dir-nos com anava tot.

El què si vam poder comprovar és que hi ha relacions entre l'Ajuntament i la Generalitat, i que tots dos estan parlant i treballant en el tema.

El que el representant de la Generalitat va aportar, va ser dir que, en el cas que properament el famós icf no s'aprovés, per arribar a setembre amb una solució, la Generalitat s'encarregaria de que tot el que la regidora va dir es pogués complir. Era un missatge una mica críptic, cadascú entengui el que pugui.

Davant els rumors que últimament circulaven de si ens farien móduls, i sobretot si aprofitarien els que actualment ocupa l'escola bressol Cargol al c/Sant Joaquin, van dir que en absolut era cert. Que la prioritat era que al setembre estigués l'escola, i que tenien com a possibilitat remota posar-nos mòduls. I si eren móduls, serien ja a l'ubicació Alps/Montevideo.

Que dilluns vinent, a l'ordre del dia del Ple de l'Ajuntament, està inclosa l'aprobació de les expropiacions per mutu acord de les parts.

De moment és el que tenim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada