dimecres, 21 de març del 2012

2a acta Visita al menjador 08/03/2012


TEMES PENDENTS DE L’ULTIMA VISITA
En l’anterior visita va quedar pendent saber, si la Mari, te formació referent a l'elaboració dels menús especials per al•lèrgies alimentàries, especifica ,per part de l’empresa Endermar no té però per la formació que va rebre, quan va cursar estudis de manipuladora d’aliments te adquirits coneixements molt bàsics.
El tema dels mosquits està sol•lucionat, Mari va treure les cebes fora de l’ambient de la cuina i s’ha terminat el problema

... En aquesta visita, vam estar amb la Mari i vam comprovar que:
La manipulació dels aliments és la correcta i cada dia guarda mostres del dinar en bosses de plàstic dins del congelador, amb la data del dia que l’han menjat, perquè és un procés obligatori per si algun dia s’ha d’analitzar sempre hi hagi mostra . Tant nens, com monitores i claustre mengen el mateix excepte per motius de dieta.
Supervisa i elabora cada dimecres, la petició de la comanda a l’empresa per tenir els ingredients necessàries per preparar els àpats de la propera setmana. Vigila la caducitat dels aliments frescs i envasats. En canvi, les fruites i verdures les rep cada dijous sense ella fer la comanda, la varietat i quantitat, s’encarrega l’empresa
Temes pendents
No hem d’utilitzar els estris de la cuina com l’escombra, recollidor i baietes per netejar res que no sigui espai de la cuina perquè per normativa només es d’ús d’aquest ambient. El material de la cuina es només pel servei de menjador, haurem de comprar rollo paper cuina per les extraescolars i hauríem de tenir les nostres pròpies baietes per netejar les taules abans i desprès de les extraescolars (La Mari, parlarà amb la Ma.Jesús, per dir-li , que li diguin al personal del servei de neteja del pati, que no utilitzin el material de la cuina).
Nosaltres haurem de parlar amb la Ma.Jesús pel tema de la formació de la Mari referent a les al•lèrgies alimentàries
Mostra'n més...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada