dilluns, 12 de març del 2012

Reunió extraescolar piscina 12 març 2012

Benvolgudes famílies,

s'ha convocat aquesta reunió perquè sabem que l'extraescolar de piscina no està complint les normes de funcionament que us vam explicar en el seu moment. Aquestes normes són:

    • a les 16:15 h. els alumnes han d'estar a la porta perquè els recullin els seus familiars.

    • les persones que es van fer responsables de l'activitat han de ser les que vagin a les classes a recollir els alumnes.

    • les persones que es van fer responsables de l'activitat han de romandre a la piscina mentre duri l'activitat.

Donat que les persones responsables no han complert aquestes normes, la Junta de l'AMPA ha decidit destituir-les.

La Junta de l'AMPA vol que les extraescolars que fa compleixin al màxim unes normes de seguretat de cara als nens, perquè en cas d'accident serien els perjudicats en tot això.

També volem dir que l'actitud de la resta de pares, mares,... que eren coneixedores d'aquesta situació i no ho han comunicat a la Junta, no ha estat correcta. D'alguna manera són responsables, i si en algun moment algú ens hagués avisat, podriem haver parlat amb les persones encarregades i donar-les algun toc d'atenció. Però ha passat tant de temps i és tanta l'acumulació de coses mal fetes, que no ens queda cap més remei que destituir-les directament.

Ara necesitem que dues persones es facin responsables de l'activitat de piscina, sabeu que era una condició indispensable perquè es fés l'extraescolar de piscina. Fins aquest dimecres 14 al matí (horari de despatx de l'AMPA de 9 a 10 h.)teniu temps per pensar-ho.

Esperem que aquest fet no es torni a repetir, per qualsevol cosa ens teniu a l'AMPA, us escoltarem i ajudarem en tot el que poguem, sempre ha estat així i sempre ho serà.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada