dilluns, 26 de març del 2012

Agenda de manifestacions i concentracions

- Dimarts Groc: com ja sabeu alguns, els dimarts els alumnes, families i mestres ens posem la samarreta groga per mostrar el nostre rebuig a les retallades que des del Govern s'estan fent en Educació. Volem anar més enllà i us animem a que els dimarts a les 12:30 agafeu xiulets, panderetes, coses que facin soroll i ens reunim deu minuts a la porta de l'escola a protestar per aquesta situació.

- Dilluns Riera: a partir del 16 d'abril ens concentrarem tots els dilluns a les 17 h. a la plaça de la vil.la amb les nostres pancartes, samarretes grogues i de tots colors, i els nostres xiulets i demanarem que no s'oblidin que hi ha una escola, la nostra, per construir, i el més aviat possible, perquè hi ha unes fantàstiques nenes i nens que al setembre comencen primària i no tenen escola on fer-ho. Cada persona sap les seves possibilitats de participació però és una bona ocasió per demanar junts pares, mares, àvies, tietesalumnes el que ens van prometre ja fa tres anys.

-Dimecres 28-M : el proper dimecres 28 de març la Comunitat Educativa de Santa Coloma de Gramenet promou una sèrie d'actes, assembles i activitatS que comencen a les 17:30 h. a la plaça de la vil.la (el programa més detallat el teniu penjat a la porta de l'escola).Cadascú pot col.laborar com vulgui i pugui: estant una estona a la plaça de la vil.la, anant al centre que es decideixi, ajudar a fer pancartes, sopar... i els més atrevits poden quedar-se a dormir!
Amb un gra de sorra que posem cadascú podem aconseguir molt!
Que els de dalt vegin que estem aquí i no ens agrada el que estan fent amb l'educació dels nostres fills i filles.

-Dijous 26 d'abril: a les 9 deixarem la canalla a l'escola i anirem al Departament d'Ensenyament a demanar ben alt que ens donin una explicació, una solució i la nostra escola de primària. Estarem de tornada abans de les 12:30 per recollir la canalla, està tot controlat! Veniu a dir a la consellera: PROU D'IMAGINAR, QUE ES FACI REALITAT! VOLEM L' ESCOLA JA!

(A LOS QUE NO ENTENDEIS CATALÁN, POR FAVOR, ACERCAROS A CUALQUIER PERSONA DEL AMPA QUE OS EXPLICAREMOS TODO LO QUE QUERÁIS SABER. GRACIAS!)

2 comentaris:

  1. Xavier Barquero27 de març, 2012

    Simplement genial. Endavant amb la lluita.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Xavier! ens queda molt per endavant!

      Elimina