dilluns, 1 d’octubre del 2012

Reunió de socis 27 setembre 2012

Sobre la reunió de socis del 27 de setembre,

-vam passar llista

-vam presentar una memòria del curs passat (als no assistents us ho posaran a l'agenda)

-vam donar les normes d'extraescolars:

             1)comencen dimarts 2 d'octubre de 2012
             2) dimarts i dimecres hi ha casal de tarda de 16:30 a 17:30 h.
             3) dijous hi ha anglès de 16:30 a 17:30 h.
             4) dimecres hi ha piscina de 17 a 17:45 h. Les persones autoritzades (les apuntades a les inscripcions) han de recollir el nen/a a les 16:30 h. i portar-los a la piscina. L'encarregat de passar llista i qui serà pont de comunicació entre la piscina i l'AMPA serà el Sergio (pare de l'Ainhoa de P5). Sobre el tema de les mares que baixaran al vestidor, entre vosaltres mateixes podeu establir els torns, però recordeu que sempre s'ha de quedar algú a baix, a no ser que des de l'organització de la piscina es digui una altra cosa i se li comuniqui al Sergio. Els que encara no han pagat, recordeu que teniu de temps fins el 10 d'octubre de 2012.
             5) a totes les extraescolars (casal, anglès, piscina) la persona encarregada de recollir el nen/a ha d'estar autoritzat pel mare/mare/tutor legal. Si alguna vegada una persona diferent de l'habitual ha de recollir l'alumne, ha de portar una autorització del pare/mare/tutor legal, indicant el nom de la persona i el seu DNI.

-vam informar de la comissió de menjador: la Mari (mare de la Noa de 1r), el Jose (pare de la Carla de 1r) i el Sergio (pare de l'Ainhoa de P5) són en aquesta comissió i per qualsevol tema relacionat amb el menjador us podeu posar en contacte amb ells i us diran si us poden ajudar.

-vam informar sobre el que és la Federació d'AMPAs

-vam informar sobre el carnet AMPA-Comerç en el qual portem uns mesos treballant i que esperem posar en marxa al desembre de 2012.

-vam informar sobre els comptes (als que no vau venir us els hem passat per agenda, si teniu qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres)

-vam dir que ara a l'octubre farem una reunió per parlar de la participació a la Rua de Carnestoltes de 2013 de Santa Coloma (la que es fa el dissabte de Carnestoltes)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada