dimecres, 17 d’octubre del 2012

Seguretat viària

Bon dia a tothom,

des del curs passat estem reclamant senyalització i seguretat viària per les entrades i sortides de la nostra escola, cosa que ens pertany per dret. No ho vam poder solucionar, i aquest curs considerem que el tema s'agreuja perquè per fer psicomotricitat i menjador els alumnes han de sortir al carrer.

Per aquest motiu hem adreçat la següent carta a l'alcaldessa Núria Parlon:


AMPA Riera Alta
c/Montevideo, 1-3
08921 Santa Coloma de Gramenet

A l’atenció de Núria Parlon
Alcaldessa
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet


Benvolguda Núria,
Les famílies de l’escola volem compartir amb tu una preocupació i un problema que tenim a la nostra escola des de bon principi. Es tracta de la manca de personal que controli el trànsit a les entrades i sortides de la nostra escola, així com d’una adequada senyalització viària al voltant de l’escola.
Aquest curs, és més necessàri aquest personal i aquesta senyalització donat que els alumnes de l’escola surten en repetides ocasions del centre. Van i venen del casal Riera Alta per dinar, van i venen del Casal Riera Alta per fer psicomotricitat, i considerem que no van prou acompanyats i protegits, tot i saber que és un trajecte curt, però no cal més perquè pogui haver un accident.

Demanem una resposta per part de l’Ajuntament a aquest problema, en col.laboració amb l’escola, esperant que aquesta situació no s’allargui massa i poguem tenir l’escola de primària, cosa que sol.lucionaria un dels problemas, el de sortir a dinar i a fer psicomotricitat. Però el tema de la senyalització viària és vital per concienciar als conductors que allà hi ha una escola i s’han d’extremar les precaucions.

Sense més et saludem,

AMPA Riera Alta


Santa Coloma de Gramenet, 17 d’octubre de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada