dijous, 24 de maig del 2012

Reunió Casal Riera Alta 16 de maig


(Amb una mica de sort... la última entrada de la nit!!!

Perdoneu el desordre d'avui en fer les entrades!!!)

El passat 16 de maig al Casal Riera Alta, van venir (comencem per l'esquerra) la Susanna Abelló, la Remedios Aragon, el Siscu Sánchez, el Diego Arroyo, la Núria Parlon, el Jordi Mas i l'Esteve Serrano per parlar del tema del parc que s'ha hagut de tancar per les obres de l'escola.

En Jordi Mas informa que al 2008 es va decidir fer l'escola i el que veiem ara és el resultat del procés que es va iniciar en aquell moment. Que les obres es van iniciar la setmana anterior a la reunio i duraran 7 mesos. Que el parc està afectat. Que es garantitza la seguretat i la velocitat de l'obra. Informa dels diferents solars al voltant on es pot adequar un espai públic. També informa que en el moment que s'obri el servei de bar al Casal les persones grans tindran d'un altre espai on estar.

El Diego Arroyo informa que la segona fase de les obres de l'escola Riera Alta ha començat i que l'empresa que construeix s'ha compromés a fer-la en 7 mesos. Que la sala de dalt del casal es farà servir com a menjador de l'escola i unes hores concretes a la setmana com a sala de psicomotricitat. Se'ns informa de la reunió del dia 21 de maig (ho havien fet el mateix dia per correu electrònic) on es crearà una comissió de seguiment de les obres. I que s'espera que no hagi cap tipus de retard.

En Siscu Sanchez ens informa que el servei de bar s'obrirà el 21 de maig.

La Remedios Aragon ens informa que ha parlat amb diferents sectors per buscar i reubicar els jocs infantils, i aquests jocs s'instal.laran al c/santa eulàlia i al costat de l'institut de la Bastida.

El president de l'AAVV informa que va convidar el responsable de seguretat de l'obra però que no podia venir. I que fins el dia 7 de maig no sabien que es tancaria tot el parc.

A partir d'aquí es va obrir un torn de preguntes, tant relacionades amb el parc, com amb l'escola.

Bona nit!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada