dimarts, 15 de maig del 2012

Dimarts groc al Riera Alta

Bon dia,

m'estava lamentant de no haver portat la càmara quan els insults dels cotxes i les pitades cap a nosaltres han pujat de to.
I ja no he pogut pensar en càmares ni res quan he vist que uns conductors han anat cap a un pare per agredir-lo, i han agredit una altra persona, i hem hagut d'apartar corrents les nostres filles  i fills.
Encara estem tremolant de la situació viscuda aquest migdia tallant el carrer.
Ens esteu llegint senyores i senyors responsables de la nostra seguretat?
Ens està llegint senyora alcaldessa que li hem demanat per activa i passiva que ens protegeixi quan sortim a manifestar-nos?
Encara hem tingut sort, però un pare ha marxat amenaçat, i l'escola també.

Avui mateix tindran la denúncia posada, i esperem JA una resposta, una solució, tot i que el que ha passat avui ja no en té de solució.

Atentament,

AMPA Escola Riera Alta

13 comentaris:

  1. Inadmissible, vergonyós, esgarrifós i antidemocràtic!!! Esteu en el vostre dret totes les famílies que lluiteu per una escola de qualitat pels vostres fills i filles de manifestar-vos i reclamar justícia fins que aconseguiu l'escola que merexeiu fa massa temps!!! Com pot haver-hi persones que trepitjin els drets dels altres, com poden arribar a amenaçar i alçar-se contra els infants i provar de fer mal sense cap raó assenyada!!!!

    Si necessiteu defundir, recolçar amb signatures o quelcom que us pugui ajudar digueu!!! Molta força i templança per tots i totes els que heu haugut de patir acte acte de barbàrie!!

    Ruth Ortiz. Mestra Ceip Canigó. Vilanova i la Geltrú.

    ResponElimina
  2. Teniu tot el suport de la gent de Badalona!!!

    ResponElimina
  3. Suposo que no és un moment fàcil per cap dels que heu viscut aquest moments tan desagradables i teniu tot el meu suport i especialment per en Juan i la Gemma que s'han jugat el tipus amb aquests desaprensius.
    Es per gent com vosaltres que val la pena tenir els nostres fills
    en aquest centre!!!
    Anims.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! nosaltres continuem treballant!

      Elimina
  4. Siento verguenza de la clase política, es increible que llevamos semanas reclamando seguridad y protección para ejercer nuestro DERECHO A MANIFESTARNOS POR UNA PROMESA NO CUMPLIDA Y UNA TRABAJO MAL HECHO POR PARTE DE LA CLASE POLÍTICA (Ayuntamiento y Generalitat), como es la construcción del colegio de nuestros hijos y tengamos que llegar a una situación como la de hoy para ver un coche de la guardia urbana a las 15:00h, QUE HIPOCRESIA!!!
    Siempre hemos notificado que se iba ha hacer dicha concentración y no ha servido de nada, aún sabiendo que había niños y hemos intentado que ellos no tuvieran que vivir lo que ha pasado hoy. QUE VERGUENZA!!!!! Lo más deprimente es depender de la decisiones que toman los señores que están mandando porque los ha elegido el pueblo, parece que en cuanto cogen el poder se les olvida.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies maca!
      ja saps, nosaltres a tope i molt més davant d'aquests fets!

      Elimina
  5. Siento mucho lo ocurrido y no haber podido estar,es un echo lamentable y dificil de olvidar, parece que ultimamente todo son clavos en las ruedas y ue todo va cuesta abajo. Pero tenemos que estar mas unidos y decirles a todos que no vamos a callarnos y que ...No habra paz para los malvados que mandan...

    ResponElimina
  6. Montse Llorente15 de maig, 2012

    Os puedo comprender, pertenezco al CEIP Torre Balldovina y más de una vez hemos pasado situaciones parecidas, aunque no han llegado tan lejos como vosotros, cuando hemos cortado la salida del cinturón los martes. Animos, que teneis el apoyo de muchas personas.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Montse!
      vosotros sois los pioneros en esto y os admiramos mucho!!! esperamos que sigais en la lucha, que vais por buen camino!!!
      Felicidades!!!

      Elimina
  7. Sóc un pare del Torre Balldovina, i també us vull donar el meu suport i sobretot molts ànims i força. Continuem la lluita. Això que ha passat és un exemple del que vivim, els veïns discutint entre nosaltres mentre els de dalt fent i desfent com volen. Senyors conductors, mirin cap a dalt buscant els responsables d'aquesta situació. Entre nosaltres ens hem de donar suport. Nosaltres no som els enemics

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Manel, i ho torno a repetir: per mi les families del Torre Balldovina que esteu lluitant sou un tot un exemple!

      Elimina