dissabte, 26 de maig del 2012

Resum reunió Junta AMPA 24 maig 2012


RESUM REUNIÓ JUNTA AMPA 24 MAIG 2012



El passat dia 24 de maig ens vam reunir la Junta de l’AMPA i vam parlar:

- Les bates ja les podem passar a recollir, ho farem dimarts. La comanda és sobretot pels què han d’entrar, perquè al despatx encara tenim bates, tovallons, en estock.

- Sobre les obres, debatim si continuem amb les concentracions, tant les de dilluns a les 17 h. com les de dimarts a les 12:30.

Les de dilluns, donat que ens vam comprometre a fer-les fins a finals de curs, les continuarem fent, excepte aquest dilluns dia 28 de maig per ser festiu. La base d’aquestes concentracions era reclamar l’escola, no que comencessin les obres, i com que l’escola no està ni estarà pel setembre que és quan les nostres filles i fills la necessiten, d’aquí que el dilluns 4 de maig estarem novament a la plaça de la vila a les 17 h.

Sobre les concentracions dels dimarts a les 12:30 h. i sobretot en el cas que no tinguem protección policial, hem decidit que ens col.locarem a l’alçada del c/Sta. Eulàlia amb c/Montevideo. Les nostres filles i fills poden estar a la vorera tranquils, el tros de carrer a tallar és més petit i és més fácil de cobrir pels adults. Si algún conductor impacient vol marxar, li queda pujar per la Bastida.  En cap moment posarem en perill les nostres filles i fills!!! Però tampoc ens deixarem endur per la por i deixarem de reclamar el que ens pertoca. De manera que el proper dimarts 29 que hi ha colònies no hi haurà concentració, però el següent dimarts, dia 5 de juny, allà estarem.

-Sobre la festa de fi de curs, aquest any farem el servei de bar i una rifa. Per complimentar, una mica de ball potser!!

-L’escola ens ha demanat participar a la revista de l’escola. Tenim 6 cares que dividirem en: qui es qui a l’ampa; receptes de cuina; historia de la formiga Mariona; contes; suggeriments (llibres, dvd, música, llocs per visitar…).A les famílies us demanem que ens ajudeu amb les receptes i amb els contes!!! Teniu fins dijous 31 de maig al matí per portar-ho (ho hem d’entregar el dia 1 de juny i hem de tenir una mica de marge per montar-ho).

-Sobre la sortida de les families, es confirma el dia 17 de juny (a la nota que hem passat no posava el dia perquè encara no ho teniem confirmat) a Les Terrasses. El dia 31 de maig hem de saber les persones i s’ha decidit que per fer la reserva s’han de donar 10 € de paga i señal (perquè a nosaltres se’ns demana paga i senyal per reservar una carpa). Cadascú portarà el seu menjar i estem pensant d’organitzar una gimkana amb la canalla per allà, amb descobriment d’alguna sorpresa al final! Passeu pel despatx per apuntar-vos!!! També podeu organitzar vosaltres la gimkana/joc de pistes: s’accepten totes les idees i ajuda!

-Acordem quin será el regal pels socis d’aquest any, però no us ho direm perquè sigui una sorpresa.

-Acordem preparar una sorpresa pels alumnes que finalitzen P5 .

-Sobre les extraescolars, se’ns ha tornat a fer mooolt tard, però acordem obrir un correu amb les idees i suggerències i parlar-ho. De tota manera, tenim durant el primer trimestre un gran inconvenient: i és que l’escola estarà pleníssima i els espais será difícil trobar-los, però creiem que és un servei necessari per moltes famílies i que hem de fer els posibles per oferir-lo.

Recordeu que si teniu qualsevol dubte podeu passar pel despatx i ho parlem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada