diumenge, 27 de maig del 2012

Concentracions 28 i 29 de maig

Benvolgudes families,

Vam decidir a l'última reunió d'AMPA continuar amb les manifestacions dels Dilluns Riera i dels Dimarts Groc perquè:
-així ens vam comprometre en el seu moment, a fer aquestes concentracions fins a final de curs, i nosaltres complim els nostres compromisos.
-perquè nosaltres demanem l'escola de les nostres filles i fills, no el començament de l'obra. Com que no hi ha escola, ni l'haurà pel setembre de 2012 tal i com ens van assegurar tant des de l'Ajuntament com des del Departament en el seu moment, i les nostres filles i fills un cop més hauran de tenir unes condicions gens adients per la seva educació, considerem que les concentracions estan sobradament justificades

Sobre la concentració de demà dilluns 28 de maig a les 17 h. a la plaça de la vila, la cancel.lem. Però tornarem a baixar a partir del dilluns 4 de juny i fins a finals de curs.

Sobre la concentració de dimarts 29 de maig a les 12:30 h. al costat de l'escola, també es cancel.la perquè molts estan de colònies. Però tornarem a fer-les a partir de la setmana vinent, 5 de juny. Dir-vos sobre aquest tema que ens preocupa molt el tema seguretat, però que ni la por ni la falta de protecció per part de l'Ajuntament farà que les deixem de fer. Això sí, ara les farem al c/Sta. Eulàlia amb c/Montevideo, amb les nenes i nens a les voreres per no patir per ells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada