dissabte, 12 d’octubre del 2013

Lo Parte Coged las chaquetitas !!!
Brrrrrrr.   Qué fresquito !
L'Oratge

Sí, si amigues i amics. Definitivament la tardor ja ha arribat. Li ha costat, però ha arribat. 
Ara mateix, serà casualitat, llegeixo un reportatge d'una revista francesa on anuncien que el proper, serà l'hivern més fred dels propers 100 anys! Tenint en compte la fiabilitat d'aquestes previsions a molt llarg termini ho haurem de posar al "congelador" però no son les primeres veus que parlen d'un canvi de tendència. 

De moment i després de l'ensopegada tèrmica de les darreres hores tindrem temperatures més fredes, poca aigua (quatre gotes avui que duraran tot el dia a la costa central)  i poc més. 

Cap de setmana amb solet, sense pluja alguna estona amb vent i fresqueta. 
Les temperatures aniran pujant durant la setmana però em temo que ja no recuperarem les que hem tingut. 

S'imposarà, en breu, canvi d'armari! De moment durant la propera setmana sembla que anirem recuperant temperatures.




Activitats

Aquest és un d'aquells caps de setmana que s'ajunten multitud d'activitats. 
Mirarem de destacar-ne alguns

- Festival de Jazz a Palafrugell. Gairebé un clàssic. A diferents escenaris

- FIRATAST a Girona. Multitud d'estands per tastar de tot i força. A Palau de Fires de Girona

- En l'àmbit cultural i sense sortir de Girona hem de recordar el Festival de Temporada Alta. Un clàssic amb molt bona salut

- Es comencen a ensumar els nadals? No ho sé, però a Agramunt ja tenen a punt per aquest cap de setmana la fira més dolça, la del torró

- Si ens agrada la natura podem acostar-nos Fins a Molló on diumenge celebren la Tria de Mulats. Espectacular.

- Per la gent del Maresme us podem recomanar el Festival de Titelles de Vilassar de Mar. Una cita imprescindible pels amants d'aquest gènere. 

- També podem arribar-nos fins a Fraga on celebren les Fiestas del Pilar! M'han explicat que son úniques. A més si hi aneu trobareu a la gent de Sound de Secà a l'espectacular batalla de batucades. 

- Avui ens arriba una proposta cultural ben interessant. (Gràcies Jordi) 
Vols conèixer la Guerra de Successió des dels ulls d'una dona?
En motiu dels actes de celebració del Tricentenari de 1714, el SAF organitza un itinerari històric cada darrer dissabte de mes (a partir del 26 d'octubre) pels barris de Sant Pere i la Ribera de Barcelona. Una manera diferent d'apropar-se a la Barcelona del segle XVIII i als fets històrics de la Guerra de Successió, des de les vivències de les dues comunitats de monges benedictines de la ciutat: Sant Pere de les Puel·les i Santa Clara de Barcelona. Dos monestirs situats a primera línia de foc, darrera mateix de les muralles, que participaren dels fets i de les seves conseqüències.
 Trobareu tota la informació al fulletó adjunt o a la web http://www.federaciobenedictines.cat/.
Per més informació o reserves envieu un correu a saf.mbc@gmail.com.

- Si voleu també tenim una de les festes més tradicionals i amb molt recorregut. La Festa de Verema a Sitges. Multitud d'actes a l'entorn del món del vi i, especialment, referits a les varietats i productes locals. Imprescindible. 
I, ja de passada com que esteu a Sitges us podeu acostar fins al 46è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Crec que no cal explicar més. 
- Una mica més avall de Sitges i pels amants dels Clicks (em consta que n'hi ha que segueixen Lo Parte) a Montblanc dissabte i diumenge teniu la Clikània on trobareu de tot a l'entorn d'aquestes simpàtiques joguines. 
- Pels amants del motor aquest cap de setmana no donaran l'abast. F1 a Suzuka, Motos de totes les cilindrades a Sepang i el Rally Costa Brava a les carreteres de casa nostra. 
- Pels que preferiu la tracció sense ajudes un podem proposar participar al Correbarri on teniu oportunitat de córrer pel vostre Barri de Barcelona. De passada us podeu acostar a la Fira del Corredor. Tot en el mateix pack
- I, per anar acabant, una altra de les Festes dels barris de Barcelona. En aquesta ocasió el barri de Sarrià. 

Per anar-vos fent a la idea del fred un deixo un ESPECTACULAR Time Lapse del Monte Cervino. No us el perdeu
Bon cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada