dilluns, 14 d’octubre del 2013

Reunió direcció escola 4 octubre

En primer lloc, des de la direcció ens expliquen que està sent un inici de curs molt complicat, tant a nivell organitzatiu com adaptació de les mestres noves, que hi ha moltes.
Que hi ha coses de l'edifici de primària que s'han d'arreglar i l'empresa constructora està al cas, però tot i així està tot controlat.

En segon lloc, sobre la matriculació:
  • 22 alumnes a cada P3
  • 24 i 25 alumnes a P4
  • 26 i 26 alumnes a P5
  • 17 i 17 alumnes a 1r
  • 16 i 16 alumnes a 2n
i que tenen matrícula viva

En tercer lloc, les reunions d'aula s'han fet més d'hora de l'habitual. En aquest sentit, ens parlen de fer algun servei de guarderia mentre les famílies estan a les reunions.

En quart lloc, sobre les colònies, i per aconseguir diners que disminueixin el preu:
-fer un berenar solidari
-venda de gorros
-venda de berenar a la Castanyada
-venda de begudes al berenar de Nadal
-aportació de l'AMPA dels beneficis de la rifa de Nadal i la panera de nadal

En cinquè lloc, ens parlen de la Festa d'Inauguració de l'escola: la seva proposta és fer-la oberta al barri, i posteriorment fer un dinar al pati amb les famílies. Es proposa el dia 14 de desembre. Començarem a treballar AMPA i escola en els preparatius i ens tornarem a reunir.

En sisè lloc, informem que tal i com vam decidir a la última assemblea de socis de l'AMPA, l'aportació d'aquest curs al regal de reis és de 800 €

En setè lloc, demanem una reunió de la comissió de menjador de l'AMPA amb l'escola i posterior visita al menjador, i acordem el 18 d'octubre a els 11:30 h.

En vuitè lloc, sobre la reclamació que es va fer des de l'AMPA sobre les entrades i sortides, la direcció de l'escola ens diu que ja està solucionat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada