dimarts, 22 d’octubre del 2013

Lo Parte !

Información “ Especial otoño ”   ˜

Frío T,    calor J ,     lluvia Û,    sol R,   ???

Castañas,  panellets,  moscatel, ... Halloween, ...... FIESTA !!!

Hola a tot hom i a tota don

Atesa la inquietud que actualment hi ha al país sobre algunes grans preguntes sense resposta, Lo Parte té a be, d'acord amb la seva voluntat de servei públic, intentar oferir alguna resposta a la ciutadania inquieta. 

La pregunta és: Quan podrem fer el canvi d'armari? 

Sembla que aquest octubre acabarà sent un dels més càlids dels darrers anys (penseu que sols fa 3 mesos vam tenir un juliol dels més freds)  Per tant fins cap allà el 27-28 tocarà apetxugar amb caloreta, xafogor i roba d'estiu. 

En una primera estrebada cap allà la castanyada, la temperatura sembla que baixaria uns 4-5º i, a més, podria venir acompanyada d'una mica d'aigua que ja va tocant. 

Si això passés (i parlem de tendències a tants dies vista) potser es podria veure ja alguna nevadeta dels 1.700 en amunt. La primera de la temporada. 

Els dies següents aquesta baixada es podria consolidar i augmentar encara una mica més. Vaja, que arribaria la tardor d'una vegada. 

Avui a la tarda i demà tindrem alguna gota i una refrescada, però encara no serà la baixada definitiva ja que dijous i divendres les temperatures tornaran a recuperar-se.

Per tant, Lo Parte us proposa que feu el canvi definitiu d'armari a l'entorn de Tots Sants, entre castanya i moscatell. 

Us deixo unes fotografies per verificar que, malgrat que no sembli, la tardor ja ha arribat. 

Ah! I recordeu que el proper cap de setmana tenim canvi d'hora. Podrem dormir una hora més. 

De res!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada