dilluns, 5 de juliol del 2010

Carta al cap dels Serveis Territorials

Bona tarda!
la setmana passada vam enviar aquest correu al sr. García Saceda, cap dels Serveis territorials de Barcelona Comarques:

Benvolgut senyor García Saceda,

som de l'AMPA de l'Escola Riera Alta, de Santa Coloma de Gramenet. Escola que a data d'avui, 29 de juny, encara no està començada, però tot i així durant el curs 2009-2010 les nostres filles i fills han assistit a les classes d'aquesta escola de manera provisional al carrer Rafael Casanoves no. 85 d'aquesta ciutat.

Ha estat un curs complicat, amb poc recursos, poc espais, i que s'ha salvat gràcies a la feina de la seva directora, Ma Jesus Ruiz, el secretari pedagògic Víctor Verdú, i les tutores de p-3 Raquel Ros i Marta Estany. Des de l'AMPA hem fet tot el que hem pogut per ajudar-los.

I sobretot des del primer dia hem intentat parlar amb l'Ajuntament de Santa Coloma i amb vostés per tal de saber què pasava que no es construïa la nostra escola. Hem tingut diverses entrevistes amb la regidora d'ensenyament de l'Ajuntament i amb la senyora alcaldessa, però ens ha costat molt tenir un reunió amb el departament de Serveis Territorials per sentir la seva versió del què estava passant. Quan per fi vam aconseguir aquesta entrevista ja era el 7 de maig. Dir que vam sortir molt decepcionats i ens vam sentir insatisfets i molestos amb la ¿informació? que la senyora Mercè Julià ens va donar. Perquè realment després de tants mesos darrera d'aquesta entrevista, i amb la dificultat de combinar horaris de feina i partirculars per poder assistir, vam sortir tal i com vam entrar: sense res. Només voliem un plànol, una confirmació oficial, escrita, que creiem que les famílies que en el seu dia vam apostar per aquest projecte ens mereixiem. Perquè les nostres filles i fills no estaven fent les classes al lloc on ens van prometre i amb els recursos que tot alumne de Catalunya té (o ha de tenir). La senyora Julià en aquesta entrevista ens va dir que a mitjans de juny tindriem una reunió per ensenyar-nos plànols i donar-nos data d'inici d'obra. Doncs bé, som a 29 de juny com he dit abans, i encara no tenim notícia. Ens sembla vergonyós que se'ns hagi tractat així al llarg del curs. Tenim uns drets, els drets a l'ensenyament digne dels nostres fills que vostés en el seu moment ens van prometre.

Estem decebuts, preocupats, indignats, i tantes coses perquè no se'ns ha tingut cap respecte en tot aquest tema. Tant la Junta de l'AMPA com totes les mares i pares que formen l'escola volem transmetre'l el nostre sentiment, tot i que encara confiem que es dignin en algun moment a donar-nos dia i hora per una entrevista on se'ns doni la informació que la senyora Julià ens va prometre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada