dimarts, 20 de juliol del 2010

Reunió pares 20 juliol 2010

A la reunió d'aquesta tarda us voliem explicar el resultat de les reunions de la setmana passada i les conclusions que ahir vam treure a la reunió de l'AMPA.
La majoria de pares hem decidit que continuarem demanant la nostra escola, que és el que ens han de donar, i no un pla B.
Esperarem que confirmin les reunions amb l'ajuntament i encarregats de l'obra per veure com va tot. I que confirmin la reunió des dels Serveis Territorials per anar a veure el dia 3 de setembre el Mercè Rodoreda com ens va dir el senyor García Saceda, cap dels Serveis Territorials.
De cara al 7 de setembre, ens reafirmen que portarem les nenes i nens allà on decidim entre tots si no està acabada l'escola Riera Alta.

Ens agradaria que en aquestes reunions ens propossèssiu el que us passi pel cap. Nosaltres sóm pocs i fem tot el que podem, però tota ajuda és benvinguda. Penseu que el 7 setembre els nens no aniran al cole i serà interessant saber quines mares i pares estan disponibles per organitzar activitats. I també ens podeu anar donant idees per fer aquestes activitats.

Gràcies!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada