dilluns, 26 de juliol del 2010

Reunió Ajuntament 26 de juliol

Aquesta tarda hem anat part de l'AMPA i la Ma Jesus, la directora de l'escola, a la reunió de seguiment amb l'Ajuntament.
Pensavem que vindria algú de l'obra, algú de GISA... però res, han estat el Tomàs Carrión, l'Esteve Serrano i el Marc Martínez (arquitecte que segueix el projecte), tots de l'Ajuntament.
L'arquitecte ens ha dit que tot va bé, res més. Que demà té una reunió al matí amb els de l'obra a veure com va. Nosaltres els hem fet preguntes una mica més concretes a veure si treiem una mica més d'informació, però almenys a mi m'ha semblat més una reunió de compliment.
El pilotatge que s'està fent va bé (avui han estat pilotant, és a dir, foradant i ficant formigó per posar els fonaments la part de baix).Estan preparant el terreny de la part de baix (la d'infantil) mentre que la de dalt la van adequant a posar les màquines que necessiten, les casetes dels operaris. A la part de baix encara s'ha de treure una mica més de sorra, pensavem que ja havien arribat al nivell de terra que necessita la part d'infantil. Que un cop trobat l'inconvenient del tipus de terreny, no ha sortir res més i tot va endavant. Han confirmat que allò era antigament una pedrera i d'aquí el terreny inestable i pedregós. Que el 30 de setembre podria ser una bona data per acabar l'obra, però que és aviat per dir-ho amb seguretat.

La Ma Jesus ha estat demanant coses de cara al pati (sorral, part de terra amb cautxú per posar un columpi o similar), pel tema del menjador que no han pensat a posar a la part d'infantil.

Vaja, que poca cosa hem tret de la reunió.

Ens han de confirmar la propera el 30 d'agost, d'on esperem treure alguna cosa més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada