dimarts, 13 de juliol del 2010

Reunió Ajuntament 13 juliol





Bona nit a tothom,

en primer lloc agraïr a tots els que heu pogut venir el vostre suport. Crec que ha estat una bona demostració de força i de que tenim les idees clares. Els que no heu pogut venir sabem que també ens recolzeu.

A la reunió hi havia la Begoña Bellete (regidora Educació), l'Angel Oreja (cap del servei d'educació i infància), Esteve Serrano (3r tinent d'alcalde de l'Area de Serveis territorials) i Tomás Carrión (si no m'equivoco director de Serveis Territorials).
Se'ns ha tornat a exposar els pasos que ha donat l'ajuntament en aquest tema des què es va acordar el 2008 la creació de l'Escola Riera Alta. Els ja tenien la carta que al matí hem entregat a l'oficina municipal d'escolarització amb les signatures, així que ja sabien què anavem a demanar. I els ha quedat clar que no volem un pla B. Les mares i pares han estat fent preguntes per resoldre dubtes.
Finalment, l'ajuntament s'ha compromés a reunir-se amb nosaltres demà dimecres a les 18:30 h. (reunió ajuntament+ampa+direcció escola) per anar a la Generalitat junts a demanar que ens facin l'escola i que no volem pla B.
També hem parlat de la part de primària, que la necessitariem enllestida per setembre de 2011. De demanar a la Generalitat que engegi tot el procès per no veure'ns un altre cop en la mateixa situació.
Unes fotos per animar l'entrada, però dir que a mesura que avançava la reunió han anat arribant més famílies i al final estava ben ple.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada