dijous, 15 de juliol del 2010

Reunió ajuntament 14 juliol 2010

Bona nit a tothom!

Ahir a les 18:30 h. vam tenir una reunió amb l'ajuntament de Santa Coloma on hi havia la Begoña Bellete, el Tomás Carrión, l'Angel Oreja i l'Esteve Serrano (els mateixos que van ser a la reunió del dia 13 de juliol).
Ens van informar que la nit anterior s'havia arribat a un acord per incloure un parell de punts referents a la nostra escola a l'annex del protocol de col.laboració que han signat finalment aquest matí l'alcaldessa i el conseller Maragall. Aquests annexos diuen:

"b.El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya es compromet a construir un edifici modular d'educació infantil de l'Escola Riera Alta per tal que aquest centre inici el curs escolar 2010/2011 en aquest nou edifici.
c. El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya tramitarà, al llarg del mes de juliol, per ser aprovat en el corresponent acord de govern la construcció de la resta d'edifici modular per tal de complementar a dos línies l'Escola Riera Alta amb la intenció que pugui posar-se en funcionament a l'inici del curs escolar 2011/2012."


Ens van dir que havien parlat amb GISA i que es sentien dolguts perquè ells havien fet la seva feina en el temps que s'ha de fer, el que passa que com que a ells l'encàrrec no els arriba fins el maig no han pogut fer res abans. I que posaran tots els recursos humans i tècnics per fer l'obra, però que tinguem en compte que l'espai potser no permet ficar molta maquinària a la vegada.
L'execució d'obra és de tres mesos des de que es signa, i la signatura és per començar el 19 de juliol. És a dir, tenen fins el 19 d'octubre de marge per tenir l'escola a punt, a partir d'aquesta data seria incompliment de contracte i se'ls penalitzaria.

Ens han donat les dates dels pasos que ha seguit l'ajuntament des del 24 de maig que els arriba la primera versió del projecte fins ara.

Els hem dit que no hi ha pla B per nosaltres, i que no en volem sentir a parlar, tot i que entenem que ells hagin de tenir previst un espai per si algun nen va a l'escola. Aquest espai seria a l'última planta de l'escola Mercè Rodoreda.

La intenció és fer una reunió a finals de juliol per veure com avancen les obres. I una altra el 30 d'agost una altra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada