dimarts, 20 de juliol del 2010

Reunió AMPA 19 de juliol

A la reunió que vam tenir ahir a la tarda per recopilar tota la informació que teniem i veure cap on podem anar, vam arribar a les següents conclusions:
-ens reafirmem en el pla B i així li farem arribar a l'Ajuntament i al Departament de Serveis Territorials, i també al Síndic de Greuges.
-considerem innacceptable que ens ofereixin anar al Mercè Rodoreda, nosaltres volem anar a l'escola Riera Alta. En la carta també exposarem això, i els inconvenients que trobem en pretendre posar els alumnes en un lloc provisional (novament) on no es donen les condicions (novament) perquè les nenes i nens tinguin al seu abast els millors espais, materials i condicions per rebre l'educació que es mereixen.
-Ens repartim el posar en coneixement de la radio, la televisió i els diaris la situació de la nostra escola. Ja hem fet arribar correus a La Vanguardia, El Pais, El Punt, L'Avui, 20 minutos, programes de radio, departament d'informatius de tv3... I continuarem fins on calgui. Si teniu idees o adreces de llocs on podem denunciar la nostra situació ens ho podeu fer arribar al correu de l'AMPA (amparieraalta09@gmail.com)
-estem en contacte amb la presidenta de l'AMPA del Mercè Rodoreda, que no sabia res de tot això, i ella també ha parlat d'aquest tema amb l'Ajuntament i ho farà aquest dijous amb els Serveis Territorials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada